AANBOD VOOR KINDEREN VANAF 6 JAAR

Dagboek “deddels”

In een dagboek schrijf jij jouw grootste geheimen, dromen of wensen. Op z’n deddels, ga jij een boekje beplakken met plaatjes in jouw lievelingskleuren. Jij kiest hoe jouw boekje er uit komt te zien… in regenboogkleuren, met plaatjes van Donald Duck of van je lievelingsdier of misschien hou jij meer van Glitter en Glamour.
Kosten: 10 p.p. incl. materialen, limonade en iets lekkers.
Duur: 2 uur

Het Hollands Pennenbak Klompje

Maak van een eenvoudig houten klompje een origineel pennenbakje. Je gaat het klompje beschilderen, beplakken en versieren met allerlei leuke versierspulletjes (lintjes, stickers, glitterstenen, plaatjes). Dit pennenbakje is erg handig voor op je bureau en ook nog eens een prachtig kunstwerk.
Kosten: 13,00 p.p. incl. materialen, limonade en iets lekkers.
Duur: 2 uur

Stoere armband

Van een lapje leer maak jij een stoere armband... Met behulp van sjablonen maak je de basis, daarna ga je de armband bewerken met lint en/of andere versieringen. Er is een ruime keuze aan versierspullen. De armband wordt netjes afgewerkt met een drukker.
Kosten: 10,00 euro  p.p. incl. materialen, limonade en iets lekkers.
Duur: 2 uur

Sieraden ontwerpen (armband, ketting of hanger)

Glinsterende kralen, prachtige parels en betoverende bedeltjes… uit een ruim aanbod kies jij de mooiste en maak je een schitterend sieraad (ketting of armband).
Of ontwerp je eigen hanger in je lievelingskleur met prachtige kraaltjes of een mooi plaatje. (incl. gekleurd koord).
Kosten: 10,00 euro  p.p. incl. materialen, limonade en iets lekkers.
Duur: 2 uur

Schatkistje/Juwelenkistje pimpen

Waar bewaar jij je speciale “schatten”, juweeltjes/sieraden, de verzameling van voetbalplaatjes, oude munten, schelpen, kaarten, vakantieherinneringen? Met verf, glitters, plaatjes en nog meer versierspulletjes maak je een bijzondere schatkist of juwelenkist.
Kosten: 12,00 euro p.p. incl. materialen, limonade en iets lekkers.
Duur: 2 uur

Fotomodel

Droom jij ervan om fotomodel te worden? Als fotomodel in een magazine te staan? Dat kan tijdens deze workshop! Je wordt "versiert"met make-up en met een door jezelf gemaakt sieraad. Dit alles onder begeleiding van een professionele visagiste/fotografe van MovingStill.
Jouw eigen magazine (en voor iedereen een portretfoto) krijg je daarna thuis gestuurd!
Kosten: 20,00 p.p. incl. materialen, limonade en iets lekkers.
Duur: 2,5 uur

Schilderij “Speels & origineel”

Tekenen, verven, knippen, plakken, versieren… je gaat een bijzonder schilderij maken. Met toverpapier zet je een tekening op je schilderij, met verf ga je de tekening inkleuren, met papier maak je er een mooi lijstje omheen en met echte figuurtjes en andere leuke versierspullen maak je er een heel speels & origineel schilderij van.
Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit kastelen, prinsen & prinsessen, ridders, fantasie, dieren...
Heb je een ander thema, laat het ons weten.
Kosten: 11,00 euro p.p. incl. materialen, limonade en iets lekkers.
Duur: 2 uur

Popje “Deddels” met verrassing

Voor elke gelegenheid is er wel een leuk popje “Deddels” te maken… Je gaat aan de slag met naald en draad, knipt, plakt en… jouw popje “Deddels” gaat naar huis met een gevuld buikje. En het is altijd weer een verrassing wat er in het buikje zit!
Kosten: 10,00 euro p.p. incl. materialen, limonade en iets lekkers.
Duur: 2 uur

Textiel verven “Je eigen Stijl”

Met textielverf geef  je een t-shirt, stoffen tas, kussensloop, poppenbedlakentje “je eigen stijl”. Je maakt zelf een tekening of je kunt ook gebruik maken van de voorbeelden.
Kosten: 12,00 euro p.p. incl. materialen, limonade en iets lekkers.
Duur: 2 uur.

Servies beschilderen

Maak elke maaltijd nog gezelliger! Versier een mok of een bord met een mooie tekening en/of tekst. Er zijn voldoende voorbeelden van dieren, bloemen enzo. En heb je zelf een idee dan hoor ik het graag.
Kosten: 12,00 euro p.p. incl. materialen, limonade en iets lekkers.
Duur: 2 uur