Aanwezigheid ouders/begeleiders tijdens kinderfeestjes

Het is begrijpelijk dat je graag bij het kinderfeestje aanwezig wil zijn. Toch is onze ervaring dat kinderfeestjes vaak beter verlopen zonder de aanwezigheid van ouders/begeleiders. En terwijl de kinderen zitten te "deddelen" kun je zelf genieten van wat Heusden te bieden heeft; een prachtige omgeving, unieke winkels en gezellige terrassen/restaurants. Uiteraard kun je op elk gewenst moment binnenkomen.

Mochten er bepaalde omstandigheden zijn waarom je toch graag bij het feestje aanwezig wil zijn, laat dit even weten.

Foto's van kinderfeestjes

Tijdens kinderfeestjes worden er foto's gemaakt als herinnering voor de jarige. Deze worden via WeTransfer naar je toegestuurd zodat je deze zelf kunt downloaden, dit is geheel kosteloos. Indien wij foto's willen plaatsen op de website en/of onze facebookpagina vragen wij vooraf je toestemming.

Prijzen

Alle prijzen zijn aangegeven per workshop. Dit is de workshopprijs per persoon, incl. materialen, drankje en iets lekkers, tenzij anders aangegeven. Bij een kinderfeestje krijgt de jarige een kadootje en krijgen alle aanwezige kinderen na afloop een verrassing.

Reserveringen

Op de contactpagina vind je het inschrijfformulier. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen, ontvang je een reserveringsbevestiging. Mochten er bijzonderheden zijn dan nemen wij contact op via de mail.

Reserveringswijziging

In geval van een reserveringswijziging ontvangen wij graag z.s.m. bericht per sms uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de workshop. Eventuele kosten zullen dan worden verrekend, let wel met een minimum van 6 personen. Indien door omstandigheden de workshop niet door kan gaan, zal in overleg een ander tijdstip worden afgesproken.

Annulering

Om een workshop goed te laten slagen maken wij vooraf al kosten. Mocht je onverhoopt binnen 48 uur voorafgaand aan de afgesproken datum de workshop annuleren, dan brengen wij een bijdrage in de gemaakte kosten in rekening, dit zal nooit meer zijn dan 30%.

Betaling

De betalingsgegevens staan in de reserveringsbevestiging. Het totale bedrag van de workshop dient binnen 1 week te worden overgemaakt. Na ontvangst van de betaling is de reservering definitief.

Aansprakelijkheid

Tijdens workshops kan men gebruikmaken van een knoei-blouse. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de knutsel-activiteit.

Evaluatie

Wij hopen dat de workshop naar tevredenheid verloopt. Eventuele opmerkingen horen wij graag, onder het motto “Bent u tevreden vertel het voort, bent u niet tevreden vertel het ons”.